audiosmart_betone_podcast_rendezveny_Kollarik Tamás

winkler nóra

Álmok Álmodói  podcast műsorvezetője

 

Televíziós és rádiós műsorvezető, művészeti szakember 
Diplomáit az ELTE angol nyelv és irodalom szakán, illetve Filmelmélet-média szakán szerezte. Londonban a Sotheby’s Institute of Art-ban a művészeti piacok működéséről tanult.
Elsősorban kulturális és művészeti területen dolgozik, műsorkészítésben, magazin szerzőként és kiadásban, illetve árverések vezetésében és szervezésében.   
Műsorvezetőként a Magyar Televízió, a Danubius Rádió és a Radiocafé adásaiban dolgozott, ez utóbbiban jelenleg HELLOJÁRAT címen fut műsora. Kiadói tapasztalata a az Octogon építészeti és design magazinnal indult, majd az Artmagazin egyik alapítója lett. Írásai ezek mellett női és lifestyle magazinokban jelennek meg, könyvét a Csillagtúra-t a Libri kiadó adta ki. 
Árverések vezetését a Kieselbach Galériában kezdte, saját design és művészeti aukciók mellett a Bátor Tábor, és a Fesztiválzenekar adománygyűjő aukcióinak vezetője. 
Könnyed hanguatú, szórakoztató művészeti előadásokat, múzeumi tárlatvezetéseket tart és gyakran moderál kerekasztal beszélgetéseket változatos témákban. Podcaterként az ÁLMOK ÁLMODÓI-ban világraszóló magyarokkal beszélget, az ÉLET A KÉPBEN pedig festmények, művészek, kiállítások izgalmas történeteiről szól.