audiosmart_betone_podcast_rendezveny_Kollarik Tamás

dr. tilesch györgy

PHI Intézet az Augmentált Intelligenciáért Elnöke

Dr. Tilesch György vezető globális innovációs és mesterséges intelligencia szakértő, vezető és tanácsadó, elsősorban a transzatlanti térségben.

George több mint 20 éve tevékenykedik ágazat és iparágközi összekötőként a mesterségesintelligencia-ökoszisztémák között világszerte, és a világ vezetőinek megbízható tanácsadójaként.

Globális felsővezetői és stratégiai tanácsadási vezetői tapasztalata évtizedeken átível valamennyi kontinens kormányzati vezetőivel, a Microsoft, az Ipsos, és a Fortune 50 technológiai vállalatokkal, nemzetközi szervezetekkel és globális agytrösztökkel (Világgazdasági Fórum, Club de Madrid), startupokkal/scaleupokkal, valamint globális társadalmi innovációs vezetőkkel végzett munkája során.

Dr. Tilesch a 2020-as Mesterség és intelligencia – Vegyük kezünkbe sorsunkat az MI korában című könyv társszerzője is.

C-suite-tanácsadóként, kutatóként, kezdeményezőként, főelőadóként és nagy egyetemek vendégelőadójaként George a Szilícium-völgyben dolgozik, és a PHI Institute küldetésének megvalósítása érdekében a világot járja.

Tagja a Harvard’s Experfy AI Talent platform tanácsadói testületének és a Neumann Társaság mesterséges intelligencia-nagykövete. A közelmúltban a Pécsi Tudományegyetemen díszdoktori címével tüntették ki