Utalásos fizetés adatbekérő

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket, hogy elküldhessük az átutaláshoz szükséges díjbekérőt számodra és találkozzunk az Audiosmart eseményen.

KEDVEZMÉNY: 4 vagy több jegy egyidejű megvásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk.  Átvétel módja: elektronikus formában a megadott email címekre elküldve.

  Résztvevők:

  A vásárolt jegyek linkjét és a letöltéshez szükséges kódot a kifizetés számlára érkezése után küldjük a kapcsolattartó részére. A vendégek maguk gondoskodnak a jegyük letöltéséről.

  A résztvevők e-mail címük megadásával hozzájárulnak, hogy a Betone Network Kft. tájékoztató levelet küldjön az eseménnyel kapcsolatos további tudnivalókról.

  Fizetési feltételek:

  A jegyár összegéről kapott számla vagy díjbekérő ellenértékét banki átutalással a dokumentumban feltüntetett fizetési határidőig, de legkésőbb 2024.04.09-ig.

  Tudomásul vesszük, hogy a jegyár kifizetésének elmulasztása esetén a Betone Network Kft. a megrendelés teljesítésétől elállhat, illetve a jegyek mindaddig a szervezők tulajdonában maradnak, amíg a megrendelés teljes ellenértékének kiegyenlítése meg nem történik.

  Az eseményen kép- és hangfelvétel készül. A résztvevő a jegyvásárlással hozzájárul, hogy a róla készült felvételeket a szervező Betone Network Kft., valamint a szervező és a helyszín szabadon felhasználja.

  hello@audiosmart.hu

  1122 Budapest,
  Városmajor utca 26/b

  rólunk

  előadók

  program

  helyszín

  Partneri együttműködés

  Podcastek

  Impresszum

  Jelentkezz önkéntesnek

  Általános szerződési feltételek

  Adatvédelmi tájékoztató

  Minden jog fenntartva! | Audiosmart 2024 | Készítette: Mira Webdesign Studio